Om Juniorklub - SFO 3 

Tilbuddene til børnene i 5. - 7. kl skal ses som et tilbud til børn og unge om at være med i et udviklende, udfordrende og forpligtende fællesskab, og være et supplement til eksisterende fritidstilbud. 
Tilbuddet ”SFO 3” er oprindelig ”opfundet” på Borbjerg Skole, da vi havde enkelte børn, der havde behov for et SFO tilbud efter 4.kl. Det kan bl.a. være børn, der har behov for en ”mellemstation” mellem skole og fritidsaktiviteter. 
SFO 3 er 100% forældrebetalt, og bestyrelsen fastsætter hvert år taksten. 
Der ydes ikke søskenderabat til juniorklub og SFO3 pladser.

Personale:

I juniorklubben/ SFO3, har vi en fast voksen, som er en gennemgående figur, men der vil også være forløb, hvor det øvrige personale fra SFO eller gæstelærere vil være i juniorklubben. 

 

Åbningstid / betaling: 

Juniorklubben:
Juniorklubben har åbent mandage fra  17 – 20 og onsdage fra 14 - 17. Fra 1.9. – d. 30.4.
Forældrebetaling er 163 kr. pr. mdr. 
Opkrævningen stopper automatisk i perioden fra d. 1.5 - 30.8. - men starter op igen d. 1.9. - men mindre man udmelder barnet.

SFO 3:
Samme åbningstid som SFO 2 og kører hele året.
Forældrebetaling er 295 kr. pr. mdr.
 

Forplejning:

Mandage - juniorklub:                             
Vi laver mad og spiser sammen. Der betales for maden ved at købe et ark med spisemærker (samme praksis som med eftermiddagsmad i SFO1 og 2) Der er mulighed for at handle i kiosken i Centeret. Vi vil gerne stærkt opfordre til, at børnenes køb af slik og lignende i kiosken begrænses. Vi foreslår max 10 kr.
Til maden drikker vi vand.

Onsdage kl. 14 - 17:
Børnene handler og laver som udgangspunkt selv eftermiddagsmaden. Derudover kan de være med i frugtordningen i SFO 2.
Børnene køber et ark med 120 mærker – pris 300 kr. – hvorpå vi krydser af når børnene spiser eftermiddagsmad eller frugt (samme praksis som i SFO 1 og 2)
SFO3 børnene spiser sammen med SFO2, undtagen onsdage, hvor de spiser sammen med juniorklubben.