Om SFO 2 

Moduler: 

Ud over et SFO 2 eftermiddagsmodul kan børnene fortsat tilmeldes morgenmodulet i SFO 1. Se links til Holstebro Kommunes takster og indmeldelse. 

Hverdagen i SFO 2: 

Vi tænker SFO 2 som et samværssted, hvor børnene har mulighed for at mødes og udvikle sig under trygge ramme, indgå i forpligtende fællesskaber og udvikle relationer. 

Børnene går selv i SFO 2 når de har fri fra skole. De skriver sig på “sedlen” - hvornår de skal gå hjem eller til fritidsaktiviteter. 

Der er gode muligheder for at være kreativ i SFO 2 og børnene må gerne selv finde frem fra skabene. De har også fri adgang til hallen i Kultur og Fritidscentret.
Derudover har vi et bredt udvalg af PlayStations, Wii, m.m. men med begrænset spilletid.  

Vi bestræber os på, at inspirere børnene med nye ideer inden for det kreative områder, men også med aktiviteter med bevægelse. Vi har bl.a. Nerf Rival Guns, klatrevæg og udendørs Streetbane. 

Vi vil gerne være behjælpelige med at sende/følge børnene til fritidsaktiviteter, og børnene må gerne komme tilbage i SFO efter fritidsaktiviteterne. 

Forplejning: 

Morgenmad: 

Hvis barnet er tilmeldt morgenmodul er der mulighed for at få morgenmad fra 6.30 - ca. 7.30 

Eftermiddagsmad og frugt: 

Vi serverer hver dag et lille eftermiddagsmåltid og har også en frugtordning. 

Man køber et ark med 120 mærker til en værdi af 300, - kr. Hvert mærke har en værdi af 2,50 kr. Børnene bruger to mærker til eftermiddagsmaden og et mærke til et stykke frugt.  

Et betalings ark skal købes forud, og lidt før arket er brugt op, får I via AULA besked om, at det er tid til at købe et nyt.