Om SFO 1

Moduler

SFO’en har en to delt åbningstid, og barnet kan tilmeldes morgenmodul, eftermiddagsmodul eller heldagsmodul. Se links til Holstebro Kommunes takster og indmeldelse.

Hverdagen i SFO 1

Pædagogerne overtager børnene i klasserne når de har fri fra skole. Børnene giver beskeder om hjemsendelsestidspunkter og beskederne bliver skrevet på en klasseseddel med alle børnenes navne. Sedlerne fra klasserne ligger på bordet i basen, og børnene har selv ansvaret for at strege deres navn ud, når de går hjem. 

Børnene er ikke klasseopdelte i SFO tiden, men kan fordele sig og deltage i de aktiviteter de har lyst til på tværs af alder. 
Vores mål er, at der hver dag er en bred vifte af aktiviteter og muligheder, der når ud til flest mulig og som indebærer både bevægelse, kreativitet og fordybelse. 

Ca. kl. 14.30 tilbydes børnene eftermiddagsmad, som er selvbetalt (se under forplejning).

Vi vil gerne være behjælpelige med at sende/følge børnene til fritidsaktiviteter, og børnene må gerne komme tilbage i SFO efter fritidsaktiviteterne.

Kontaktpædagoger:

Hver klasse har en kontaktpædagog i SFO og pædagogen har også timer i klassen og indgår i klasseteamet sammen med klassens lærere. 

Forplejning

Morgenmad

Der serveres morgenmad i Fritteren mellem kl. 6.30 og kl. 7.30.

Eftermiddagsmad og frugt

Børnene behøver ikke selv medbringe mad og drikkevarer til eftermiddagsmad. Vi laver hver dag mad sammen med børnene. Vi spiser ca. kl. 14.30. Efter maden er ryddet væk sætter vi frugt frem.

Man køber et ark med 120 mærker til en værdi af 300, - kr. Hvert mærke har en værdi af 2,50 kr. Børnene bruger to  mærker til eftermiddagsmaden og et mærke til et stykke frugt. 

Børnene krydser sig selv af, når de tager et stykke frugt og der er beregnet maks. 3 stykker frugt pr. barn pr. dag. 

Et betalings ark skal købes forud, og lidt før arket er brugt op, får I via Aula besked om, at det er tid til at købe et nyt.